< Kisten | A Verhoeven Pallets en Kisten
IN- & VERKOOP AL MEER DAN 40 JAAR LEVEREN WIJ DE KWALITEIT DIE U ZOEKT!

Lees meer Meer informatie over onze producten
bedrijfsauto
pallet-slide-a-verhoeven
opslag pallets
Kisten tekst

Kisten

Verhoeven Kisten en Pallets beschikt over een aparte afdeling waar vakbekwame mensen de specifieke wensen tot in detail verwerken tot hoogwaardige
speciale producten zoals:

  • Houten kisten
  • Houten kratten
  • ​Stalen glitterboxen

Een kist is een gesloten verpakking van hout en biedt optimale bescherming aan uw kostbare of kwetsbare goederen, zoals: opslag goederen, kunst, groente en fruit, glas en kunststof. Wilt u liever een open verpakking? Kies dan voor een houten krat. Verhoeven Kisten en Pallets produceert kisten en kratten in elke gewenste maat voor éénmalig of meermalig gebruik als verpakking. Alle kisten/kratten zijn leverbaar met ISPM-15 (export).

Stalen glitterboxen zijn boxen die eveneens dienst doen als opslag van producten. De glitterboxen zijn van staal en aan de bovenzijde voorzien van hoeklijnen wat ze uitermate geschikt maakt om te stapelen. De voorzijde is voorzien van twee scharnierbare kleppen met treksluiting om de glitterbox gemakkelijk te vullen of leeg te maken. Goede kwaliteit en scherpe prijzen combineren wij met uitstekende service, korte levertijden en een hoge mate van flexibiliteit.

Export kisten

Als specialist op het gebied van pallets en kisten mogen de export kisten beslist niet ontbreken. Deze speciale kisten voldoen aan de ISPM-15 norm die strenge eisen stelt aan de verzending van goederen naar het buitenland. Daarnaast zijn ze geschikt voor het veilig afsluiten van een bepaalde verpakking en bieden optimale bescherming tijdens het transporteren van verzendingen.

Wanneer u kiest voor kisten van Verhoeven Kisten en Pallets bent u verzekerd van een snelle levering en maatwerk kisten van goede kwaliteit. Doordat ze voldoen aan de gestelde eisen kunnen ze naar alle gewenste landen geëxporteerd worden. Of het nu gaat om kleine of grote verzendingen, wij leveren de benodigde kisten die uw producten veilig transporteren. 
 

Verhoeven Kisten en Pallets logo
Verhoeven Kisten en Pallets

Copyright © A. Verhoeven Kisten & Pallets - 2022 - Alle rechten voorbehouden Privacyverklaring