IN- & VERKOOP AL MEER DAN 40 JAAR LEVEREN WIJ DE KWALITEIT DIE U ZOEKT!

Lees meer Meer informatie over onze producten
bedrijfsauto
pallet-slide-a-verhoeven
opslag pallets
Pallets tekst

Pallets

Verhoeven Kisten en Pallets produceert en levert zowel nieuwe als gebruikte pallets. Uiteraard zijn deze verkrijgbaar in alle standaardmaten zoals europallets, blokpallets en chemie pallets. Ook kleinere hoeveelheden kunnen wij volgens model handmatig vervaardigen. Welke pallet past het beste bij uw product? Standaard afmetingen of een pallet van een paar meter lang? Het team van Verhoeven Kisten en Pallets produceert volgens uw wensen en geeft vrijblijvend advies. 

Waarom Verhoeven Kisten en Pallets?

Verhoeven Kisten en Pallets staat garant voor:

  • Concurrerende prijzen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering uit voorraad
  • Vanaf een enkel exemplaar tot vele duizenden

Kwaliteit staat bij ons voorop. Alle pallets die wij maken en/of leveren voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten.

Export

Met ons eigen transport kunnen wij er tevens voor zorgen dat wij snel en flexibel op de wens van onze klant kunnen inspelen. Wij kunnen er ook voor zorgen dat u producten conform de internationale richtlijn ISPM-15 geleverd worden, zodat al uw pallets en verpakkingen zonder problemen naar elk ander continent verstuurd kunnen worden. Verhoeven Kisten en Pallets beschikt over ruime overdekte, en dus droge, opslagruimte. Vanuit deze ruimte zijn wij in staat om pallets just-in-time te exporteren en te leveren. Het aanhouden van een eigen voorraad pallets op uw locatie wordt hierdoor gereduceerd tot een zo klein mogelijk opslag.

Pallets op maat

Voldoen de standaard afmetingen van de pallets niet aan uw wensen? Dan kunnen wij pallets op maat produceren. Door de toenemende vraag naar op maat gemaakte pallets zijn wij uitgegroeid tot een specialist in ontwerp en productie. Daarbij geven we graag passend advies over de beste uitvoeringen en afmetingen.

Verhoeven Kisten en Pallets logo
Verhoeven Kisten en Pallets

Copyright © A. Verhoeven Kisten & Pallets - 2022 - Alle rechten voorbehouden Privacyverklaring